Avantajele sistemelor de transmisie video wireless

Cu avantaje cum ar fi flexibilitatea pe distanta , instalare , și de reducere a costurilor , transmiterea fără fir a fost o potrivire perfecta pentru locatii in aer liber , care par a fi imposibil de cablare .

48133.1123778

” In general , cele mai multe proiecte care necesită a fi echipat cu transmisie wireless confruntă cu dificultăți similare “, a declarat Kris Yang , Key Account Manager la ALCON Technology . ” Distanța și problemele de cablare sunt pe partea de sus a listei . În cazul în care distanța de cablare este de peste 100 de metri , există o mare șansă care cablul a fost avariat de animale sălbatice , sa prăbușit peste de vehicule , pentru a numi doar câteva. “

Orice date care pot fi transmise prin comutator , toate pot fi livrate prin dispozitiv de transmisie fără fir . ” Soluție de transmisie wireless ALCON poate ajuta clientul nostru de a furniza orice date IP . Asta este de a spune , nu numai pentru supravegherea video , de voce peste IP ( VoIP ), gateway-ul și toate dispozitivele vin cu RJ45 protocol poate aplica solutie de transmisie wireless , precum și “, a explicat Cathy Lee , Account Manager la ALCON Technology .

În afară de aplicare trafic , sistem de transmisie wireless este popular în rândul sectorul SMB . ” Multe dintre utilizatorii finali din sectorul comercial necesită transmisie camere video  wireless. Mai ales atunci când există mai mult de un clădirile companiei împrăștiate pe diferite insule , sau situate în locuri pustii sub meteorologice extreme sau condiții dure , ” Yang a subliniat . ” Beneficiul cel mai important de a adopta soluții de transmisie wireless este că, cu un design avansat sistem , dispozitiv wireless nu este doar capabil de a cuceri orice dificultate mediu, dar oferă în timp real și imagini de înaltă calitate . “

Pe partea de sus a acesteia , să nu uitați de natura mobilă și flexibilă de sisteme wireless . Pentru cazurile care necesită temporar de transmisie de date și la internet Wi – Fi , de exemplu , concert și expoziții în aer liber , de transmisie wireless este absolut cea mai buna alegere !

This entry was posted in Camere IP, camere wireless. Bookmark the permalink.

Leave a comment