Sisteme de alarma cablate si wireless

Instalarea unui Sistem de alarma a devenit mai mult decat o necesitate. Avem nevoie de un Sistem de alarma wireless sau cablat deoarece noi suntem principalii responsabili pentru siguranta noastra si a celor din jurul nostru. Noi ca si principali beneficiari ai sistemului de alarma dar si persoanele apropiate noua trebuie sa fim protejati de un eventual atac.

Pe timp de noapte, sau atunci cand suntem plecati de acasa, sistemul de detectie la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei. Conectata la un dispecerat, echipa de interventie rapida si politia va fi alertata in momentul efractiei.

Echipamentele de avertizare acustic si luminos ca sirenele si lampile de avertizare ofera de asemenea o protectie sporita chiar prin factorul de intimidare.
Utilizarea sistemelor de alarma cu protectie perimetrala reprezinta alegerea optima pentru a detecta incercarea de efractie din momentul in care intrusul patrunde pe proprietatea pe care este amplasat obiectivul protejat.
Pentru realizarea unei protectii eficiente, este necesara suplimentarea sistemului de alarma cu un sistem de supraveghere cu camere video.

Obiective precum bancile, societatile de asigurare, amplasamente militare si comerciale necesita conditii sporite de asigurare a securitatii. Sistemul de securitate, paza si alarmare la efractie va fi integrat cu sistemul de control acces si/sau pontaj si cu sitemul de supraveghere video.

Advertisements
This entry was posted in alarma antiefractie, Alarma Exterior and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s