Descarca Gratuit Software ANDROID pentru camere IP Foscam, Edimax, Dahua, TP-link

Descarca Gratuit Software ANDROID pentru camere IP Axis, D-Link, Hikvision, Dahua, Microdigital, Foscam, Easy-N, Acti, Edimax, TP-Link, Logitech, Genius.

Compatibil cu sisteme de operare Windows, Linux, MAC OS10.

Descarca software ANDROID Acum

Ivideon Video Surveillance 0.4.0 screenshot 1Ivideon Video Surveillance 0.4.0 screenshot 0

Această aplicație este un client mobil pentru Ivideon – primul internațional de cloud-based de supraveghere video de serviciu web.
Acesta vă permite de a avea acces la camerele de supraveghere tale (webcam-ului, cam IP) pe internet – și este gratuit pentru uz non-comercial.

Cele mai multe soluții de supraveghere existente necesită cel puțin un anumit grad de cunoștințe de specialitate și experiență pentru a configura. Noi, pe de altă parte, să încerce să facă Ivideon ca user-friendly cu putință. Nu sunt necesare cunostinte speciale este necesară, nu aveți nevoie să știu nimic despre hardware și networking tehnice. Doar instalează Serverul Ivideon și conectați aparatele de fotografiat – serviciul nostru va avea grijă de orice altceva.

Acces rapid la feed-uri live video și video de arhivă, de înregistrare a sunetului, de detectare a mișcării, toate caracteristicile v-ați putea aștepta de la un sistem profesional de supraveghere video scump – îl numele, e acolo.

Cu Ivideon va fi capabil de a construi propriul sistem de supraveghere video în mai puțin de 10 minute – și să vedem ce se întâmplă la birou sau la domiciliu pe internet. O cameră web sau camere IP, o aplicație gratuită numită Ivideon Server, un cont la http://www.ivideon.com (de asemenea, gratuit) – și sunteți gata.

Ivideon vă permite să accesați fluxurile video live si arhiva de supraveghere cu ajutorul Windows, Linux sau Mac OS X aplicații desktop, clientii mobili pentru Android, iPhone, iPod și iPad – sau doar un browser web.

Alte caracteristici includ Ivideon (dar nu sunt limitate la):
– Marcați camerele de supraveghere de pe Google Maps;
– Accesul Distribuiți pe aparatele de fotografiat cu angajatii sau cu prietenii;
– Inserați hrana pentru animale video live de pe aparatul de fotografiat în blog-ul sau site-ul;
– Utilizați detectie a miscarii pentru a înregistra evenimentele în loc de camere goale;
– Axa, D-Link, Hikvision, Dahua, Microdigital, Foscam, Easy-N, Acti, Edimax, TP-Link, Logitech, Genius și multe alte camere sunt acceptate;
– Fă o mulțime de alte lucruri nici un alt sistem de supraveghere video pot da.

Advertisements
This entry was posted in Camere IP, camere wireless, Foscam, soft andoid gratuit, soft camere ip android. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s