Sisteme de supraveghere ip pentru acasa.

In ultimul timp sistemele de supraveghere bazate pe camere ip si NVR au devenit destul de accesibile si pentru realizarea supravegherii video pentru acasa.

Pina nu demult aceste sisteme de supraveghere, datorita calitatii lor si a performantelor rdicate, erau destinate aproape in exclusivitate pentru societati, firme sau pentru aplicatii industriale. Sistemele de supraveghere ip megapixel, ofera o supraveghere de foarte buna calitate, iar in acest moment Atu Tech importa o solutie profesionala dar in acelasi timp si economica pentru rezidential.

Se bazeaza pe camere de supraveghere ip de interior sau de exterior si inregistratoare digitale de tip NVR, care au aceleasi functii de inregistrare, streaming pe internet, sau acces de pe telefonul mobil.

Fie ca doresti sa-ti supraveghezi bona, sau mama, sau doresti sa-ti supraveghezi bunicii sau pur si simplu casa, sistemele de supraveghere ip megapixel sint solutia ideala.

Mai jos va prezentam o schema de conectare pentru sistemele de supraveghere video IP. Pentru achizitionare va rugam sa dati un click aici :MAGAZIN SISTEME DE SURPAVEGHERE IP AICI

Advertisements
This entry was posted in camere de supraveghere, Camere IP. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s