Software gratuit pentru camere IP standard ONVIF

Software gratuit pentru camere IP standard ONVIF

In acest articol incercam sa realizam o colectie de software CMS-VMS gratuit pentru camere ip care vin cu standard ONVIF. 

In diverse aplicatii folosim diverse camere IP cu carcateristici diferite. Ce ne facem atunci cand dorim sa integram mai multe tipuri (branduri) in aceasi aplicatie de supraveghere video? Fiecare producator de camere ip ofera in general software CMS / VMS pentru camerele pe care le produc, dar nu accepta inegrarea cu alte branduri de camere video.

Pentru uniformizare s-a creat standardul ONVIF (Vezi standardul ONVIF AICIiar noi incercam sa va oferim o colectie de software gratuit pentru camere construite cu acest standard, software testat de specialistii de la ATu Tech.

AXXONNEXT : (DESCARCA VARIANTA GRATUITA AICI)Versiunea gratuita a acestui software va ofera toate functiile ale variantei cu bani, avand doar 2 limitari : Numarul de canale este 16 camere, iar stocare se relizeaza pe maxim 1 TB. In rest avem functii evoluate de detectie a miscarii, Harta 3D ,PTZ

HD WITNESS : (DESCARCA VARIANTA GRATUITA AICI WINDOWS | LINUX)– Aceasta aplicatie vine pentru instalare in varianta pentru Windows si varianta pentru LINUX. O aplicatie robusta numai 40 mega cu toate functiile active.

GENIUS VISION (DESCARCA VARIANTA GRATUITA AICI) – O aplicatie ALL IN ONE : NVR -IVS-CMS limitata la 16 camere din care pe 4 canale se poate face detectie inteligenta

MILESIGHT (Descarca CMS | DESCARCA VMS) – O aplicatie foarte ok, testata de catre specialistii Atu Tech, fiind importatori oficiali pentrucamerele de supraveghere IP Megapixel de la MILESIGHT -( Vezi produsele Milesight aici) foarte usore de utilizat, fara constrangeri , capacitate maxima de canale este de 64.

Daca veti o aplicatie pe camere ip deja , sau doriti sa realizati un sistem de supraveghere bazat pe camere ip nu ezitati sa cereti suportul unui consultant tehnic de la ATU TECH pentru a realiza impreuna aplicatia de supraveghere video care se potriveste cerintelor dumneaoastra, fie ca e un sistem de supraveghere pentru institutii sau rezidential sau aplicatii extinse pentru supravegherea drumurilor si intersectiilor intr-o localitate santem dispusi sa va ajutam si sa va oferim cea mai buna solutie tehinica la pretul corect.

Contact Atu Tech : http://www.a2t.ro/contact.html

Advertisements
This entry was posted in Camere IP, camere wireless, Onvif and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s