Ar trebui să fac upgrade la un sistem de supraveghere IP?

Tehnologia video de rețea sa îmbunătățit în mod drastic în ultimul deceniu . Am văzut camere de securitate și de înregistrare video intra pe piata cu o rezoluție mai mare , rate de transfer mai rapide , și conectivitate mai ușor decât oricând înainte . Acestea fiind spuse , nu aveți cu adevărat nevoie pentru a actualiza sistemul de supraveghere analog perfect pentru o soluție IP ? Răspunsul scurt este … poate .

Analogice sau IP
Ce e atât de mare despre camere de supraveghere video IP ?
IP ( rețea ) camere au mai multe caracteristici care le fac ispititoare pentru cumpărători . Pentru a numi doar câteva , acestea oferă o rezoluție mai mare și calitatea de ansamblu video / imagine , fișier avansate și opțiuni de stocare , acces de la distanță și de vizualizare , capabilități de – putere -over-Ethernet , și integrarea relativ nedureros în cele mai multe rețele , care necesită mai puțin hardware .

Îmbunătățirile în tehnologia fără fir sunt , de asemenea, producătoare de soluții din ce în ce mai bune de supraveghere wireless , precum și .

Sună destul de minunat . Care sunt dezavantajele ?
Pretul este numărul unu dezavantaj . Nu este o mare selecție de camere IP accesibile de pe piață . Veți plăti cu siguranță pentru îmbunătățiri , mai ales dacă înlocuiți un întreg , sistem analogic de lucru .

De asemenea , cu rezoluție crescută vine crescut cerințele de stocare , care poate adăuga chiar mai mult la costul .

Alte dezavantaje potențiale includ probleme de rețea cauzează omiteri de cadre sau artefacte video, probleme de securitate a rețelei , precum și performanța slabă potențial în condiții de lumină scăzută ( la unele modele ) .

IP încă sună ca un câștigător . De ce ar trebui să rămânem cu sistemul meu analogic ?
Dacă aveți deja o soluție analog , răspunsul simplu la aceasta intrebare este , “pentru că funcționează . ” De ce repara ceva care nu este rupt !

Alegerea ta , de asemenea, depinde foarte mult dacă aveți nevoie de mai bună calitate și o rezoluție de camere IP . Dacă sunteți mulțumit cu imaginile înregistrate de came analogice , și sunt sigur că ele își fac treaba , atunci sunteți gata. Dacă nu , luați în considerare modernizarea .

Prețurile de tehnologie analog continuă să meargă în jos , astfel încât s-ar putea lua în considerare chiar de cumpărare TVL analogice CCTV camere mai mari , sau înlocuirea echipamentelor analog rupt , pentru semnificativ mai ieftine decât trecerea la o soluție IP completă . Țineți minte că camere de rețea va continua , de asemenea, să meargă în jos în preț , deci, dacă puteți să așteptați un timp înainte de a comite un nou sistem , acesta va fi în mod inevitabil mai ieftin atunci când sunteți gata .

Toate în toate , depinde în mod evident de situația dumneavoastră . Cele mai multe proprietarii de case și întreprinderile mici pot permite să aștepte câțiva ani înainte de a actualiza la o soluție IP , în timp ce unele companii medii și mari pot găsi îmbunătățit calitatea și conectivitate beneficiaza de fapt a infrastructurii lor de securitate global .

Cele mai importante lucruri să se uite la sunt :

Este sistemul meu actual face loc de muncă ?
Nu am nevoie de caracteristici îmbunătățite , sau mă voi în viitorul apropiat ?
Pot permite echipamentelor și a forței de muncă de a se integra în rețeaua mea ?
Pot să dețină în afara Menținerea apăsată până când prețul a tehnologiei IP vine în jos mai mult ?
Ce crezi ? Ați făcut trecerea ?

Advertisements
This entry was posted in camere de supraveghere, Camere IP and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s