Camere de supraveghere cu acces direct de pe telefonul mobil

Camera wireless Ip megapixel mobila cu SD CardCamera de supraveghere video IP wireless mobila cu stocare pe SD Card (max 32 G) cu infrarosu pentru vedere pe timp de noapte si vizualizare de pe Browser sau telefon mobil compatibila ONVIF 2.0

Compatibila : ONVIF 2.0 | Synology NAS | NVR SAFER | NVR Hykvision | NVR DAHUA

Camera de supraveghere  va ofera o calitate foarte buna a imaginii, rezolutia maxima fiind de 1280 * 720 pixeli.

Este indicata pentru monitorizarea spatiilor interioare, precum locuinte, birouri, spatii comerciale. Deoarece include si microfon (suporta codare G.711 si G.726) aveti posibilitatea de a realiza supravegehere video si audio in acelasi timp.

Constructia camerei IP va permite ca prin intermediul calculatorului sau al telefonului mobil sa o miscati in plan vertical si orizontal. In plan orizontal puteti roti camera cu 350° iar in plan verical cu 100°

Compresia video este H.264 (cea mai buna din acest moment) iar camera poate sa livreze trei fluxuri video: unul cu care se efectueaza inregistrarea, unul pentru acces de la distanta si unul pentru accesul de pe terminalele mobile (compresie MJPEG). Pentru primele doua fluxuri aveti posibilitatea managementului de banda, pentru a regla spatiul ocupat de inregistrare.

Scapati si de fire avand in vedere ca acest model include si modulul wireless. Sunt suportate cele trei protocoale, respectiv 802.11b/g/n.

Camera are slot pentru SD Card unde se poate monta un card de memorie de pana la 32G pentru a salva pe acesta poze sau fluxuri video la detectia de miscare. Aveti posibilitatea de defini 4 zone sensibile la miscare.

La detectia de miscarea camera IP poate fi setata sa inregistreze pe SD Card sau pe un calculator, sa trimita fluxul video pe un server FTP, sa declanseze o sirena sau sa aprinda un bec datorita releului de alarma.

Magazin camere de supraveghere video IP AICI

Advertisements
This entry was posted in Camere IP, camere wireless. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s