Tranzitia de la sisteme de supraveghere analog la IP

Observarea rata de popularitate a diferitelor sectoare industriale, instalații de supraveghere bazate pe IP sunt încă în scădere sub așteptări. Cele mai multe sunt încă stau pe margine de așteptare pentru mai multe caracteristici atractive de stimulare pentru a face migrația, chiar dacă există destul de puține înaintașilor adoptarea soluțiilor bazate pe digitale.

cctv_vs_ip

În general vorbind, un upgrade tipic este de a trece de la un sistem analog slabă calitate la un mic sistem de calitate analog mai bine, spre deosebire de un upgrade al infrastructurii de bază, pentru a permite trecerea la mult mai mult de tehnologie sistem digital bazat eficient. În plus, majoritatea medii de vânzare cu amănuntul nu cer sisteme complexe de securitate pentru a realiza monitorizarea în timp real și site-urile lor nu sunt pe scară largă bazate fie. Sistemele de supraveghere analogice sunt capabile să satisfacă cerințele lor actuale, care explica de ce multe locuri, până astăzi încă nu au interese de a adopta soluții bazate pe digitale / IP pentru nevoile lor de securitate.

Unele vrut să se îndrepte spre o tehnologie mai nouă IP în timp ce încă folosind sistemul lor analogice existente, deși, și Atu Tech oferă out-of-the-box soluții de implementare pentru a permite cost-eficiente analog migrației IP. Atu Tech este unică în capacitatea sa de a oferi utilizatorilor o soluție completă end-to-end de la un singur producător, inclusiv camere video, aparate de înregistrat, și software-ul. Prin urmare, Atu Tech este capabil de a oferi o soluție completă de supraveghere de securitate și să sprijine un mediu hibrid pentru a ajuta clientii sa migreze la sistemul de IP-a lungul timpului.

DVR Hybrid ofera un sistem scalabil pentru o viitoare extindere de camere suplimentare IP și servere. Pieptanarea cel mai bun din ambele lumile analogică și digitală, 4 canale Hybrid DVR, Atu Tech, un producător de frunte de camere IP video, dispozitive de înregistrare, precum și software-ul, este un versatil, platforma de management video. Datorită scalabilitatea unui Hybrid DVR, puteți integra cu ușurință sistemul de supraveghere și camere IP și analogice de sarcină și de date video digitale în aceeași interfață pentru a deveni o soluție cuprinzătoare hibrid. Hybridul  vine cu un panou de bogat de caracteristici pentru a raționaliza operațiunile de supraveghere și de a spori capacitățile de gestionare. Cu construit pe un sistem de platformă deschisă,

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s