Cum realizez un sistem video pentru monitorizare bona si copii

Cum realizez un sistem video pentru monitorizare copii.

Cum realizez un sistem video pentru monitorizare bebelus. Un scurt ghid despre cum realizez un sistem de monitorizare video pentru copii.

Avem nevoie in primul rand de o retea internet, fie wireless fie cablata pentru a putea vizualiza de pe telefon, tableta sau calculator a imaginilor preluate de pe camera, inclusiv semnalul audio.

Va prezentam o camera de supraveghere video IP Megapixel, cu sunet bidirectional, cu posiblitate de a misca stanga /  dreapta, si a capta inclusiv sunetul. Imaginile se pot stoca direct pe camera de supraveghere video IP wireless, pe un SD card. Camera poate fi vizualizata si comandata direct de pe telefonul mobil sau o tableta.

Camera de supraveghere video wireless  va ofera o calitate foarte buna a imaginii, rezolutia maxima fiind de 1280 * 720 pixeli. Este indicata pentru monitorizarea spatiilor interioare, precum locuinte. Deoarece include si microfon (suporta codare G.711 si G.726) aveti posibilitatea de a realiza supravegehere video si audio in acelasi timp. Poate fi folosita chiar si pentru supravegherea copiilor pentru ca dispune de comunicare bi-directionala. Constructia camerei IP va permite ca prin intermediul calculatorului sau al telefonului mobil sa o miscati in plan vertical si orizontal.

Advertisements
This entry was posted in Camere IP. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s