Camera de supraveghere FLIR transforma ore de material video in clipuri de mici dimensiuni

Camera de New Securitate FLIR transformă ore de material în clipuri muscatura de dimensiuni

O camera de supraveghere este un instrument util pentru furnizarea de dovezi atunci când se întâmplă ceva evident în casa ta, dar ce se întâmplă în toate celelalte orele se înregistrează pe care pur și simplu. Eu nu am timp sa ma uit in fiecare seara? o noua camera de supraveghere FX FLIR Wireless poate reda inteligent si poate urmarii miscarea pentru a crea o reluare simultană a tot ceea ce se întâmplă pe parcursul zilei, astfel încât să puteți revizui cu ușurință totul în doar câteva minute.

FLIR a fost mult timp cunoscut pentru profesional de calitate a produselor sale cu imagine termică și de altă natură, dar în urma pe succesul și popularitatea FLIR ONE , compania continuă să facă tehnologiile disponibile în produsele la nivel de consumator, care nu costa mii și mii de dolari.

Camera de New Securitate FLIR transformă ore de material în clipuri muscatura de dimensiuni

FLIR FX, este o camera de supraveghere wireless IP poziționata ca un fel de Dropcam / GoPro , inregistreaza imagini 1080P wireless cu un unghi larg de vizualizare 160 grade . Are  un slot microSD (cu un card de 8GB inclus) comunicare audio dualași șase LED-uri IR care dau o viziune de noapte cu o gamă de aproximativ 10 de metri. Are baterie inregistrata si poate inregistra 2 ore autonom.

Camera de New Securitate FLIR transformă ore de material în clipuri muscatura de dimensiuni

Una dintre cele mai mari avantaje la camerele de supraveghere wirelesss conectate la internet este ca acestea să permită imagini să fie înregistrate la distanta asa ca e întotdeauna în siguranță, dar, de asemenea, ușor accesibil de pe un dispozitiv mobil. Deci, FLIR introduce, de asemenea, un serviciu online de stocare cloud pentru FX, precum și iOS de însoțire și aplicații Android, care permite feed-uri live sau înregistrări de la aparatul de fotografiat pentru a fi accesate și vizualizate oriunde vă aflați.

Pentru redundanță motive camera capturează atât propria cartelă microSD și nor, în același timp, în cazul în care conexiunea Wi-Fi FX se bazează pe stinge. Atunci când nu este disponibil internet se va continua înregistrarea pe cardul microSD sale fără întrerupere, iar atunci când este capabil să se conecteze la internet Wi-Fi din nou se va încărca apoi și de rezervă tot filmul este capturat la nivel local.

Camera de New Securitate FLIR transformă ore de material în clipuri muscatura de dimensiuni

Dar din moment ce uitam printr valoare de o zi plină de imagini securitate, probabil, nu suna ca modul cel mai interesant de a petrece în fiecare seară, FLIR FX foloseste tehnologia server-side de procesare a imaginii chemat RapidRecap pentru a genera un fel de reluare instantanee a ceea ce aparatul de fotografiat are înregistrate pe tot parcursul zilei. Este, în esență, un punct culminant tambur care combină toate de activitate detectate automat din ziua intr-un clip mult mai scurt (sau mai multe clipuri dacă a fost o zi deosebit de ocupat), care include mărcile temporale suprapuse de cand a avut loc fiecare eveniment.

Dacă ceva în RapidRecap se întâmplă să sară la ora ca fiind suspecte sau în valoare de o privire mai atentă, utilizatorul poate apăsa pur și simplu pe un timbru anumit moment în video reluarea pentru a sări drept la momentul filmarii a fost înregistrată pentru revizuire sau salvarea dacă e important.

Camera de New Securitate FLIR transformă ore de material în clipuri muscatura de dimensiuni

Aplicații FX și cloud servicii FLIR chiar vă permit să configurați alerte instantanee pentru acele momente când vrei să știi de-al doilea suspect ceva se întâmplă. Dar, pentru a asigura smartphone sau tabletă nu este bombardat cu un flux constant de alerte fals-pozitive atunci când câinele rătăcește în camera de zi, sau o terenuri de păsări din curte, FX include o caracteristică SmartZone inteligent. Utilizatorii pot specifica punctele fierbinți într-un curent cu ajutorul unei grile personalizabil și alerte vor fi trimise numai atunci când este detectată o mișcare în aceste regiuni. Cu alte cuvinte, este modul perfect de a menține cainele de pe mobila în timp ce nu ești acasă.

Cumpara camere de supraveghere wireless din magazinul online Atu Tech

Camera de New Securitate FLIR transformă ore de material în clipuri muscatura de dimensiuni

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: