Camere supraveghere IP 4K de la Hanbang

Descopera noua gama de produse Hanbang IP . Cele mai noi produse Hanbang le gasiti doar in oferta Atu Tech la cele mai bune preturi. Atu Tech este importator UNIC HANBANG IN ROMANIA. Hanbang produce solutii inteligente pentru supraveghere video HD . Este unul dintre producatorii consacrati de produse IP in China. Solutiile propuse de Hanbang vin cu softuri ultra performante, cu meniu in limba Romana. Deasemena primiti si un soft CMS pentru centralizarea camerelor de supraveghere IP, si aplicatii gratuite pentru mobil pe iPhone si Android.

LOGO-HANBANGBeijing Hanbang Technology Co, Ltd., unul dintre primi intreprinzatori care intră în industria de supravegherevideo digitala, concentrati pe cercetare/dezvoltare de produse și tehnologii din domeniu supravegheri video digitale. Oferind în același timp produse și suport tehnic pentru implementarea unor soluții globale pentru sistemul industrial sau rezidential

Camera supraveghere IP 5 Mp. Varifocala 3.3mm-10mm, IR 30 m

 Camera supraveghere IP 5 Mp. Varifocala 3.3mm-10mm, IR 30 m-0-big

Camera supraveghere IP exterior 5 Megapixeli Profesionala Hanbang 

 

Camera supraveghere IP 5 Mp. Varifocala 3.3mm-10mm, IR 30 m. Camera de supraveghere pentru aplicatii profesionale. Suporta inregistrare la 5 megapixeli 4K. Lentila varifocala si infrarosu pana la 30 metri. Surprinde imagini impresionante cu ajutorul unui NVR pe masura. Camera foloseste un standard de transmisie pe arhitectura IP pentru a ajunge la aceste rezolutii impresionante.

 

banner mica

Calitate superioara ULTRA HD – 4K 

Camera de supraveghere IP vine echipata cu un senzor CMOS de 1/2,5 inch de 5 Megapixeli care ofera o rezolutie superioara la 2592 × 1920 atunci cand este folosita impreuna cu un NVR corespunzator. Procesorul de imagine performant iti va da posibilitatea sa suprinzi imagini cu multe detalii si sa ii identifici cu succes pe cei care au incercat sa iti faca rau.

Aplicatii de supraveghere video

Se poate folosii cu succes in aplicatii video profesionale. Se foloseste in domeniul financiar, trafic, invatamant, institutii guvernamentale, institutii de stat, aeroporturi, fabrici, hoteluri sau in orice spatiu care are nevoie de supraveghere video de rezolutie mare.

 resolution-compare-chart

Inregistrare nocturna – cu leduri infrarosu pana la 30 metri

Pe langa rezolutia impresionanta a camerei, aceasta dispune de un filtru IRcut incorporat, si led-uri infrarosu care pot lumina pana la 30 de metri pe timpul noptii. Camera de supraveghere reuseste sa inregistreze imagini de calitate superioara, clare chiar si pe timpul noptii.
Functie 3D DNR – imagini curate fara zgomot de imagine
Atunci cand camera de supraveghere inregistreaza imagini in lumina dificila apar acei “pureci ” sau zgomot de imagine cum mai este cunoscut . Camera de supraveghere are un software calitativ si poate sa reduca cu succes acest zgomot de imagine. Rezultatul? Imagini de calitate pentru sistemul dumneavoastra de supraveghere

dnr_2d_anim_bdnr_3d

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s