Soft gratis pentru camere Ip codare H264

Software gratuit camere ip CMS-IVS compatibil ONVIF

Magazin camere de supraveghere video IP AICI

Software gratuit camere ip CMS-IVS compatibil ONVIF pentru gestionarea camerelor ip de la Milesight sau camere ip compatibile ONVIF.Se livreaza impreuna cu camerele de supraveghere video Ip HD de la Milesight , capacitatea maxima de management este de 64 de canale.

Video management software (VMS) – Descarca VMS

Aplicatia suporta integrare camere milesight si camere comaptibile ONVIF pina la 64 de canale video. Suporta inregistrare, playback si functii e-map. Poate monitoriza in timp real alarmele, detectia la miscare sau intrare de alarma.

Functiile PTZ sint active si este dotat si cu o functie de zoom pe imagine. Codarea este H264/Mjpeg sau Mpeg-4 , software-ul este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare: Windows XP/7/8/Vista/Server 2000/Server 2008.

Central management software (CMS) – Descarca manual

Aplicatia suporta integrare camere milesight si camere comaptibile ONVIF pina la 64 de canale video. Suporta inregistrare, playback. Vizualizare pe mai multe monitoare simultan, sau funtie PATROL. Este contruit pe plaforma Client / Server, suporta sincronizare cu mai multe servere simultan.Vizualizare inregistrari pe 4 / 16 canale simultan sincronizat.

Advertisements